Sport Vlaanderen is een Belgische organisatie die ondersteuning en financiering biedt aan sportorganisaties en -evenementen in het Vlaamse Gewest. Een van de manieren waarop ze sport ondersteunen, is door subsidies te verstrekken aan wedstrijden en evenementen die aansluiten bij hun missie en waarden. Een van die wedstrijden die subsidies heeft gekregen van Sport Vlaanderen is het CAI (Concours d’Attelage International), een wedstrijd met paardenkoetsen ingericht door de Schelderuiters Bornem.

De CAI is een unieke wedstrijd die paardenliefhebbers en menners van over de hele wereld samenbrengt om deel te nemen aan een reeks evenementen die hun vaardigheden en capaciteiten laten zien. De wedstrijd omvat een verscheidenheid aan onderdelen, waaronder hindernisbanen, snelheidsproeven(vaardigheid ) en dressuurproef, die zijn ontworpen om de capaciteiten van zowel de menner als het paard te testen.

De steun van Sport Vlaanderen aan het CAI zal bijgedragen aan het succes en de groei van de competitie.

Als club zijn we zeer dankbaar voor deze subsidies.

Categories: