Het was een stralende dag bij de Schelderuiters toen paardenliefhebbers van alle niveaus zich verzamelden voor een opwindende marathontraining onder leiding van de gerenommeerde 4 span rijder Glenn Geerts. De zon scheen helder aan de hemel, en een briesje zorgde voor de perfecte omstandigheden voor een intensieve en leerzame dag. Glenn Geerts, een deskundige in de wereld van de paardensport, stond klaar om zijn kennis en ervaring te delen met de enthousiaste deelnemers. Zijn passie voor de sport en zijn ongeëvenaarde expertise maakten hem de ideale gids voor menners van alle niveaus, van beginners tot ervaren rijders. Moe maar voldaan hebben we deze dag afgesloten. Heb jij zin om aan te sluiten op 1 van onze trainingen ? Aarzel dan niet en neem een kijkje op onze kalender voor komende events

Categories:

Tags: