Wat een geweldige avond was het weer! Lekker eten, beetje drinken en natuurlijk onze winnaars in de bloemetjes zetten! Zowel de IJslanders als de Menners hebben er weer een lap op gegeven en vele medailles naar huis gebracht. Proficiat aan al onze kampioenen! (ook de jonge generatie was heel trots!)

Ook is er een kleine wijziging in het bestuur, graag verwelkomen we de nieuwe teamleader van de IJslanders Stijn Rottiers! We wensen hem alvast veel succes met deze (te)gekke bende!

Als jullie me toelaten om even wat schaamteloze zelfpromotie te doen….
Hallo! ik ben Jano de nieuwe webmaster. Hoewel ik er wat nors uitzie op de foto kunnen jullie altijd met vragen/opmerkingen/toevoegingen voor de website bij mij terecht!

Samen met mijn vader Jurgen ga ik ook deze nieuwspagina up-to-date houden met alle nieuwtjes van zowel de IJslanders als de Menners. So stay tuned!

Natuurlijk vergeten we het team achter de schermen ook niet! Dank aan Monique, Evi, Cathy, Christel, Eric, Sabrina, Marie-Fleur, Patrick, Melissa, Martine en al degene die ik nog niet genoemd heb voor de lekkere desserten, mooie foto’s en leuke avond!

Tenslotte ook nog een dikke merci aan de traiteur Time 4 soep en onze DJ Thomcat

Op naar het volgende feestje!

Tags: