Mooie resultaten voor schelderuiters op BK voltige

Op 22 oktober hebben de voltigeurs van de Schelderuiters deelgenomen aan het Belgisch en Vlaams kampioenschap voltige te Arendonk.
Ze hebben prachtige prestaties neergezet! We zetten ze even op rij voor u:

Op een eerste plaats:
– Ella Aerts in de klasse E-11jaar. Zij stond al het hele seizoen lang op de eerste plaats en heeft deze kunnen vast houden op het BK. Dit op het paard Vinny.

– Chadia Spoelders & Jozefien Van De Vyver in klasse oefenduo. Zij hebben met het thema ‘Proud to be Fout’ de eerste plaats binnengehaald. Dit met het paard Vinny.

– Liese Van Kerckhove en Eleni Aerts in klasse E-duo. Zij behaalde een mooie eerste plaats met hun thema ‘Beauty and the Beast’. Dit met het paard Zapp.

Op een tweede plaats:
– Aike Vermeulen in de klasse senioren C-solo. Na een jaartje rust is ze dit seizoen helemaal terug en dit met een mooie tweede plaats! Met als thema ‘The army’. Dit op het paard Zapp.

Op een derde plaats:
– Chadia Spoelders in klasse senioren A-B solo. Zij deed mee met haar nieuwe paard Farn-B en haalde met het thema ‘Tina Turner’ een mooie plaats binnen.

– Guusje Smids werd vierde in klasse E-11 jaar. Zij deed het heel goed met het thema ‘little hollywood’. Dit op het paard Zapp.

– Wannes Smids werd mooi 6de in de klasse E-solo. Na een mooi seizoen sluit hij ook het Bk af met een mooi resultaat. Dit op het paard Zapp.

In de klasse Children deden ook 2 leden mee. Op een mooie vijfde plaats eindigde Eleni Aerts. Haar thema was ‘kung fu’.
Ook Liese Van Kerckhove deed mee en haalde een achtste plaats binnen. Ze haalde mooie punten binnen met het thema ‘junglebook’. Dit op het paard Vinny.

Met deze mooie resultaten vliegen we er weer in voor het volgde seizoen!

Leave a Reply

TOEKOMSTIGE EVENEMENTEN

There are no upcoming events at this time.

ADMINISTRATIEF ADRES

De Schelderuiters vzw

Luipegem 59A,

2880 Bornem

© 2022 De Schelderuiters . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.